Ministrul Familiei s-a răsturnat cu mașina și a ajuns la spital (Foto) UPDATE Ce spun SPP și Intotero

Ministrul Familiei s-a răsturnat cu mașina și a ajuns la spital (Foto) <span style="color:#990000;">UPDATE</span> Ce spun SPP și Intotero

Natalia Intotero, ministrul Familiei, a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Racoviţa din judeţul Vâlcea.

Maşina în care se afla era condusă de un ofiţer SPP şi s-a răsturnat, după ce a fost izbită violent de un alt autoturism.

Natalia Intotero fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, iar de acolo cu o ambulanţă la Bucureşti.

UPDATE 1 Persoanele aflate în mașina SPP, respectiv șoferul, aghiotantul și ministrul Natalia Intotero, sunt bine, au transmis reprezentanții Serviciului de Pază și Protecție (SPP), citaţi de Mediafax.

ADVERTISING

Pentru a fi evaluată stare de sănătate a ministrului (care se afla pe bancheta din spate), s-a decis, conform procedurilor SPP, verificarea acesteia într-o unitate medicală, însă aceasta nu a suferit leziuni.

„Toate persoanele aflate în autoturism purtau centura de siguranță, mașina circula regulamentar, în trafic”, potrivit SPP.

UPDATE 2 Doar că un reprezentat al spitalului din Râmnicu Vâlcea a spus la Digi24 că Intotero va fi transportată cu o ambulanță la un spital din Capitală şi a menționat că ministrul are un traumatism toraco-abdominal.

ADVERTISING

„Pacienta este într-o stare foarte bună, este conștientă, cooperantă, și în afara oricărui pericol. În urma investigațiilor efectuate conform protocolului, pacienta va fi ulterior transportată la București, urmând ca acolo să urmeze protocolul medical. Nu pot să vă spun când se face transferul, sunt niște proceduri de urmat”, a declarat reprezentantul spitalului din Râmnicu Vâlcea.

UPDATE 3 Ministrul Intotero a avut marţi seară o primă reacţie după accident.

”Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1 Prin mila şi bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine. Mulţumesc din suflet familiei, prietenilor şi colegilor pentru rugăciunile şi gândurile voastre! De asemenea, mulţumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Vâlcea!”, a scris ministrul, într-un mesaj transmis presei.

ADVERTISING

Relatarea Poliţiei

„Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că o femeie, de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 32 de ani (ofiţerul SPP - n.red.). În urma coliziunii, o femeie care se afla într-unul dintre cele două autoturisme a fost preluată de o ambulanţă, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, informează Poliţia Vâlcea.

Se pare că șoferița care circula din sens opus a forțat să facă stânga și a lovit mașina SPP care avea ministrul la bord, iar autoturismul s-a răsturnat într-un șanț.

‼️Natalia Intotero implicată într-un accident rutier‼️Presa centrală anunță că ministrul Familiei, Natalia Intotero, a...

Publicată de HD365 TV pe Marţi, 27 august 2024

Poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇