Cine e ucigaşul care a omorât 6 oameni de ziua Americii: Cânta despre crime în masă și e sustinător al lui Trump (Video)

Cine e ucigaşul care a omorât 6 oameni de ziua Americii: Cânta despre crime în masă și e sustinător al lui Trump (Video)

Robert E. Crimo III, în vârstă de 22 de ani, este cel care a ucis 6 persoane și a rănit alte 38, după ce a deschis focul la o paradă de ziua Americii, într-un orăşel de lângă Chicago.

Dar cine este tânărul? Sub numele Awake, Crimo a postat pe YouTube videoclipuri în care cânta despre crime în masă, scrie NBC News.

Cel mai recent videoclip al lui Crimo, postat pe YouTube, arată împușcături într-o școală. Imaginile se termină cu Crimo înfășurându-se într-un steag american.

În alt videoclip, Crimo apare ținând steagul american, în timp ce poartă echipament tactic de război, într-o sală de clasă goală.

Highland Park Shooter named Awake The Rapper Eerie Music Video Clips *MUST SEE* - MOXY APPROVED

Un alt videoclip animat prezintă un bărbat care poartă o cămașă cu sigla canalului său de YouTube pe ea și care ține în mână o armă, iar apoi este împușcat de poliție.

ADVERTISING

Contul de YouTube care a găzduit videoclipurile sale, ce anterior era accesibil publicului, a fost indisponibil luni seară. Crimo avea propriul său server Discord, unde fanii și oamenii care îl cunoșteau discutau.

Cea mai recentă postare a fost în luna martie, o poză cu Budd Dwyer, trezorierul statului Pennsylvania, care s-a împușcat în direct într-o conferință de presă la sfârșitul anilor 1980. Poza era însoțită de textul „Mi-aș dori ca politicienii să mai susțină discursuri de genul acesta."

După atacul de luni, trolii 4chan au invadat comunitatea, folosind-o ca punct de întâlnire pentru a-l lăuda pe Crimo și a posta meme despre atac. Canalul Discord a fost închis imediat după ce Crimo a fost reținut.

ADVERTISING

Crimo nu posta frecvent despre personalități politice importante pe site-urile sale web, cu excepția a două postări despre fostul președinte Donald Trump.

Un videoclip postat pe pagina sa de YouTube pe 2 ianuarie 2021 pare să-l arate pe Crimo printre mai mulți susținători ai lui Trump în fața unui aeroport.

Crimo este văzut, de asemenea, înfășurat într-un steag cu Trump într-o postare din 27 iunie 2021 pe Twitter.

Mark Heymann, în vârstă de 22 de ani, coleg la Highland Park High School cu ​​Crimo, a spus că tânărul era rapper și s-a lansat în muzică în timpul școlii.

ADVERTISING

Heymann nu-și amintește prea multe despre Crimo. „Întotdeauna a părut puțin deranjat, dar nu pot să îl descriu mai mult decât atât”, a spus el.

În cartier, familia sa era cunoscută drept o familie de oameni liniștiți, au spus vecinii săi de bloc.

Doi vecini au declarat că Crimo mergea pe un scuter electric cu muzica tare, astfel încât oamenii să știe când a venit și a plecat. Ultima dată, a spus unul dintre vecini, a fost luni dimineața, pe la ora 10, fix înainte de a comite crimele.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇