După DNA, celebrul medic Virgil Musta are probleme și cu ANI

După DNA, celebrul medic Virgil Musta are probleme și cu ANI

Celebrul medic Virgil Musta de la Timişoara este acuzat de ANI de conflict de interese administrativ, după ce firma în care erau asociaţi el şi fratele său a încheiat un contract de prestări servicii medicale cu spitalul la care doctorul lucra.

Musta este şeful Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului ”Victor Babeş” din Timişoara,

”La data de 20 iulie 2020, societatea comercială în cadrul căreia persoana evaluată şi fratele acesteia deţin calitatea de asociat şi funcţia de medic primar, iar soţia persoanei evaluate deţine funcţia de medic specialist a încheiat un contract de prestări servicii medicale şi actele adiţionale aferente cu spitalul în cadrul căruia Musta Virgil Filaret exercită funcţia de şef secţie, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (2) din Legea nr. 95/2006, coroborate cu prevederile art. 185, alin. (15) din acelaşi act normativ”, argumentează Agenţia Naţională de Integritate.

ADVERTISING

Amintim că în noiembrie DNA l-a trimis în judecată pe Virgil Musta, pentru că ar fi determinat asistentele de la Spitalul Victor Babeș să vândă teste Covid și să preleveze probe medicale pentru o firmă la care este acționar.

Dr. Virgil Musta este acuzat de instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul. Detalii AICI

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇