Cea mai populată zonă din SUA a raportat zero decese provocate de Covid, pentru prima oară în ultimul an

Cea mai populată zonă din SUA a raportat zero decese provocate de Covid, pentru prima oară în ultimul an

Districtul Los Angeles a raportat, două zile la rând, zero decese asociate COVID-19, pentru prima oară în ultimul an.

Districtul LA este cea mai populată zonă din SUA, cu peste 10 milioane de locuitori.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Duminică și luni nu a înregistrat niciun deces cauzat de COVID-19.

Totuși, oficialii locali au ținut să sublinieze că aceste cifre scăzute reflectă probabil întârzierile de raportare din weekend, conform deadline.

Ca idee, în Los Angeles numărul deceselor zilnice a fost de peste 200 în ianuarie. Totodată, în ultimul an, regiunea a pierdut aproape 30.000 de suflete din cauza Covid.

Ultima oară când LA a raportat zero decese Covid a fost pe 18 martie 2020.

Luni, la nivelul statului California au fost înregistrate doar 15 decese Covid.

Iar o altă veste bună se reflectă în rata de pozitivare a testelor procesate în district: sâmbătă s-a ajuns la cea mai mică rată de pozitivare de la începutul pandemiei, adică 0,6%!

Potrivit cifrelor oficiale, numărul pacienților cu coronavirus din spitalele din LA a scăzut de la 410 sâmbătă la 390. Doar 87 de persoane se află la terapie intensivă, în ușoară creștere față de situația din ziua precedentă, când era 86 de bolnavi la ATI.

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a menționat luni că numărul de spitalizări Covid este la un nivel minim de la începutul pandemiei.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!