Ce amenzi s-au dat după petrecerea cu peste 200 de persoane din Slatina

Cinci persoane au fost amendate de poliţiştii din Olt cu 2.000 de lei în urma evenimentului de la restaurantul din Slatina, de miercuri seară. Peste 200 de persoane au participat la o petrecere, fără a respecta normele de distanţare fizică sau pe cele de protecţie individuală.

Direcţia de Sănătate Publică Olt a amendat localul respectiv cu 6.000 de lei pentru nerespectarea normelor de igienă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că, după ce evenimentul respectiv a fost suspendat, nu s-au înregistrat alte incidente.

ADVERTISING

“A fost luată măsura sancţionării contravenţionale a cinci persoane, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. De asemenea, specialiştii din cadrul DSP Olt au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 6.000 de lei pentru nerespectarea normelor de igienă.

În urma intervenţiei forţelor de ordine, evenimentul a fost suspendat, fără a fi înregistrate alte incidente”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat miercuri seara, prin SNUAU 112, despre faptul că la un restaurant din Slatina se desfăşoară un eveniment şi este deranjată liniştitea publică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru a efectua verificări.

Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală, reprezentanţii autorităţilor au dispus suspendarea evenimentului”, a transmis IPJ Olt.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇