În plină pandemie, 200 de oameni au organizat o petrecere la un restaurant din Slatina. Evenimentul a fost suspendat după intervenţia Poliţiei

Un eveniment privat care avea loc miercuri seara la un restaurant din municipiul Slatina, cu participarea a aproximativ 200 de persoane, a fost suspendat după intervenţia poliţiştilor şi jandarmilor.

Cei care au încălcat normele privind distanţarea fizică şi protecţia individuală urmează a fi sancţionaţi, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

ADVERTISING

Poliţiştii s-au deplasat la restaurantul în cauză după ce au fost sesizaţi că se deranjează liniştea publică.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt, al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, în cooperare cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Olt, s-au deplasat de îndată la faţa locului, pentru a efectua verificări.

ADVERTISING

Întrucât la eveniment participau aproximativ 200 de persoane, fiind încălcate normele de distanţare fizică şi cele de protecţie individuală, reprezentanţii autorităţilor au dispus suspendarea evenimentului", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Activităţile poliţiştilor continuă la locul evenimentul şi urmează să fie aplicate sancţiuni pentru încălcarea prevederile legale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇