Biserica din Parcul IOR a fost vandalizată: "Be Gay. Do crime", LGBT, ANTIFA și BLM, scrise cu spray roz (Video)

Biserica din Parcul IOR a fost vandalizată: "Be Gay. Do crime", LGBT, ANTIFA și BLM, scrise cu spray roz (Video)

Biserica ortodoxă din Parcul IOR din Capitală a fost vandalizată, anunţă vineri purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Vasile Bănescu.

Acesta califică incidentul drept ”un exemplu strident dintr-un lung şir de acte violente dictate şi întreţinute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreştină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic”.

”Toleranţa clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, loveşte din nou”, afirmă Bănescu.

El prezintă imagini cu lăcaşul de cult pe ai cărui pereţi sunt scrise mesaje precum ”Be Gay”. LGBT, BLM, ANTIFA. 

ADVERTISING

”Toleranţa clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, loveşte din nou. Şi face ceea ce ştie ea mai bine: vandalizează, murdăreşte, expectorează mesaje groteşti şi, în accese de supremă inteligenţă, îşi scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereţii frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureştean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung şir de acte violente dictate şi întreţinute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreştină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv şi progresist mediul universitar şi social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, îşi găseşte, iată, adepţi şi în România”, declară Vasile Bănescu.

ADVERTISING

El precizează că, "din fericire, aceşti adepţi nu sunt în România profundă, a majorităţii oamenilor normali şi de bun-simţ, ci în aceea insulară, a unor personaje ce nu sunt obişnuite să ţină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti".

”Salvarea lor, ca şi a noastră a tuturor, o reprezintă constant educaţia în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice şi, desigur, fertila credinţă în Dumnezeu”, conchide el.

Aceste imagini ma cutremura! A cere respect fără oferi respect, este doar fariseim. A scrie pe o biserica, și pe icoane, cu vopsea, știu eu ce mesaje nu poate decât inflama spiritele și întări dihonia. Și sunt sigur ca asta s-a dorit! Sper sa avem înțelepciunea sa nu intram in jocul celor ce se hrănesc cu demonii noștri!Nu știu cine a făcut asta, însă gestul este impardonabil. Sper ca cei vinovați sa fie găsiți cat mai repede și sa plătească pentru ceea ce au facut! In filmare este Biserica Titan Parc.

Posted by Gelu Duminica on Friday, March 19, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇