Bataie in trafic după un accident minor, unul dintre șoferi era drogat (Video)

Bataie in trafic după un accident minor, unul dintre șoferi era drogat (Video)

Un accident rutier minor, soldat doar cu pagube materiale, s-a terminat cu o încăierare în trafic, pe o stradă din Piteşti. Poliţiştii i-au identificat pe scandalagii, au aplicat 18 amenzi, constatând totodată că unul dintre şoferi era drogat.

Incidentul a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu din Piteşti, poliţia primind un apel la 112, sâmbătă, în jurul orei 21:30.

Imaginile surprinse de un alt şofer arată mai mulţi bărbaţi cate se bat în mijlocul străzii, autoturismele implicate în accident fiind oprite, pe avarii, pe carosabil. Abia la apariţia poliţiştilor scandalagiii s-au calmat.

ADVERTISING

Potrivit IPJ Argeş, cele două autoturisme erau conduse de un bărbat de 25 de ani, din Budeasa, şi un bărbat de 28 de ani, din Albota, care au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În schimb, în urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv pentru şoferul de 28 de ani, din Albota. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Permisul de conducere şoferului a fost reţinut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie.

ADVERTISING

„În urma verificărilor efectuate cu privire la starea conflictuală, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Piteşti au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.600 de lei, astfel: 12 sancţiuni contravenţionale, în  valoare totală de 3.600 de lei, conform Legii 61/1991, ca urmare a adresării de injurii şi a provocării/participării la scandal şi 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020, ca urmare a neluării măsurilor de protecţie individuală", precizează IPJ Argeş.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇