Doi directori din DSVSA București au ajuns la poliţie, după ce s-au luat la bătaie din cauza unei ... toalete

Doi directori din DSVSA București au ajuns la poliţie, după ce s-au luat la bătaie din cauza unei ... toalete

Doi directori din DSVSA Bucureşti s-au încăierat la birou şi au ajuns la secţia de poliţie din cauză că unul i-a folosit toaleta celuilalt. Sună incredibil, dar altercaţia este confirmată de unul dintre protagonişti, de Poliţie şi de ANSVSA.

Mai exact, Libertatea relatează că directorul executiv, Ovidiu Zvorișteanu, a fost deranjat că adjunctul său, Adrian Vasile, i-a utilizat closetul pe care îl ţinea doar pentru el.

Iată pe scurt istoria conflictului, care a avut loc luni după-amiază.

Poliţiştii de la Secția 13 din București au fost chemaţi la sediul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor de pe strada Ilioara din Sectorul 3. Agenţii au venit pentru că exista un conflict între directorul adjunct Adrian Vasile și directorul executiv Ovidiu Zvorișteanu. 

ADVERTISING

„Totul a pornit de la faptul că Zvorișteanu l-a prins pe adjunctul său folosind toaleta pe care a decretat-o ca fiind rezervată numai lui. Zvorișteanu a început să-i adreseze vorbe grele colegului său, acesta a ripostat spunând că nu-i poate interzice să intre în toaletă, după care directorul executiv a sărit la bătaie”, a povestit pentru Libertatea o sursă din ANSVSA.

Cei doi au fost duși la sediul Secției 13 şi audiați. Acolo, Adrian Vasile a depus plângere penală împotriva șefului şi a plecat la IML, ca să îşi scoată certificat medico-legal care să ateste vătămarea corporală.

Ce spune Poliţia

Poliţia Capitalei confirmă că s-a deschis dosar penal pentru amenințare, lovire și alte violențe.

ADVERTISING

”La data de 20 decembrie 2021, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că în timp ce se afla la locul de muncă a avut un conflict cu un coleg al său, fiind agresat și amenințat.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității menționate, cei doi bărbați fiind conduși la audieri. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, se arată într-un comunicat al Poliției, citat de Agrointel.

Versiunea celui acuzat

Contactat de Libertatea, directorul Ovidiu Zvorișteanu a confirmat conflictul, dar susţine că nu l-a lovit pe adjunct.

ADVERTISING

„Eu sunt director executiv, am un birou, un secretariat și un oficiu, o încăpere, unde îmi țin lucruri personale, ceva de mâncare, o napolitană, o apă, lucruri personale. Oficiul acesta are și o toaletă, ceva simplu.

Directorul adjunct a intrat acolo, eu am fost anunțat, iar când a deschis ușa, l-am invitat afară, iar el a ieșit din secretariat și a început să țipe că cheamă Poliția. Am mers la Poliție, am depus o declarație. Eu unul nu l-am bruscat, el tot încearcă să mă provoace de mai multă vreme. Nu l-am atins!”, relatează Zvorișteanu.

ANSVSA face anchetă

În urma incidentului, conducerea ANSVSA a dispus o anchetă internă.

"Referitor la incidentul care a avut loc la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor București, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor precizează că s-a dispus declanșarea unei anchete interne.

La finalul acesteia vor fi luate măsurile legale care se impun.

Asigurăm cetățenii că, în această perioadă, activitatea personalului din cadrul serviciilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor se desfășoară neperturbată, astfel încât să asigure tuturor sărbători sigure din punct de vedere alimentar.

Considerăm că noi toți trebuie să dăm dovadă permanent, nu doar de un comportament profesionist, ci și etic și moral în fața cetățenilor, în slujba cărora suntem", este comunicatul emis marţi de ANSVSA.



În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇