Un tânăr care a bătut doi polițiști cu bâta și le-a distrus mașina a fost condamnat cu suspendare

Un tânăr care a bătut doi polițiști cu bâta și le-a distrus mașina a fost condamnat cu suspendare

Un sucevean care a bătut cu bâta doi polițiști aflați în misiune și a distrus mașina oamenilor legii a primit o pedeapsă cu suspendare, decizia instanței fiind definitivă.

Astfel, Curtea de Apel Suceava a menținut sentința dată de Judecătoria Fălticeni, bărbatul fiind condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj și distrugere, scrie Monitorul de Suceava.

Colegii poliștilor agresați în misiune s-au arătat revoltați de faptul că atacatorul nu va face nicio măcar zi de închisoare, după tot ce s-a întâmplat.

Incidentul a avut loc pe 14 februarie 2021, în Dolhasca, iar oamenii legii au avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, relatează sursa citată, care citează din rechizitoriul procurorilor:

”În timp ce se afla pe o stradă din mediul urban, în apropierea locuinţei sale, a exercitat acte de violenţă fizică faţă de doi agenţi de poliţie care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, lovindu-l pe unul dintre aceştia cu o bâtă de lemn la nivelul toracelui, în partea stângă, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 3-5 zile îngrijiri medicale, iar pe celălalt cu pumnul la nivelul feţei, cauzându-i leziuni traumatice care necesită un nr. de 4-6 zile îngrijiri medicale.

În acelaşi context, folosind o bâtă din lemn, a lovit autospeciala de poliţie, folosită la intervenţie de către cei doi agenţi de poliţie, la nivelul geamului portierei stânga faţă şi peste oglinda stângă faţă, distrugându-le. Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 1.822,82 lei”.

Soluția pronunțată de Curtea de Apel Suceava în acest caz este definitivă🔻

Publicată de Monitorul de Suceava pe Vineri, 3 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇