Un individ periculos a evadat din Centrul de arest din Craiova. Patru polițiști sunt cercetați disciplinar

Un individ periculos a evadat din Centrul de arest din Craiova. Patru polițiști sunt cercetați disciplinar

Un tânăr de 23 de ani, condamnat la executarea a 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj unde fusese dus pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar. El este căutat acum de sute de polițiști.

”Fugarul se numește Andrei Sorin Cruțan. Are 23 de ani și polițiștii îl consideră un individ periculos. Și-a ucis bunica pe când era minor și după câțiva ani de pușcărie a fost eliberat, dar a omorât din nou o bătrână. Acum fusese adus în arestul din Craiova ca să fie audiat în cazul de crimă ca principal suspect. Agenții au împrăștiat fotografia lui în tot orașul”, relatează ProTV.

A evadat din arestul poliției Una dintre persoanele aflate în arestul preventiv al IPJ Dolj a reușit să evadeze. Zeci…

Publicată de Oltenia TV pe Joi, 18 noiembrie 2021

Poliţiştii desfăşoară activităţi de căutare a tânărului, fiind mobilizate peste 800 de efective de poliţie de la toate structurile şi instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ.

ADVERTISING

De asemenea, tânărul care a evadat a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontiera de stat a României.

Totodată, au fost organizate echipe de căutare, periere, scotocire, pe raza municipiului Craiova, oraşului Filiaşi, pe raza comunei Unirea şi comunei Moţăţei, cu sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Dolj, GJMb Craiova, poliţiştilor de la Transporturi, Frontieră, dar şi Poliţiei Locale Craiova, la activităţi fiind folosiţi şi câini de urmă.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. Patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării, a informat, vineri, IPJ Dolj.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇