Doi farmaciști s-au luat la bătaie în depozit. Pentru că nu a putut nimeni să-i despartă, au fost chemați jandarmii

Doi farmaciști s-au luat la bătaie în depozit. Pentru că nu a putut nimeni să-i despartă, au fost chemați jandarmii

Doi farmaciști, o femeie și un bărbat, s-au luat la bătaie în depozit, după un schimb de replici. Pentru că nimeni nu a reușit să-i despartă, farmacista șefă a sunat la 112 ca să cheme jandarmii.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul prânzului, la o farmacie din Tulcea, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, citat de Ziua de Constanța.

În apelul la 112, farmacista șefă a sesizat că cei doi colegi ai săi se lovesc reciproc cu pumnii și picioarele.

Sosiți la fața locului, jandarmii au constatat că altercațiile avuseseră loc între o femeie de 49 de ani și un bărbat de 51 de ani. Între cei doi a fost întâi un schimb de replici, bărbatul atenționând-o pe colega sa cu privire la modul în care schimbă bancnotele mai mari în bancnote mai mici.

ADVERTISING

Femeia a plecat în depozitul farmaciei, unde a fost urmată de coleg, acesta susținând că ea l-a atacat, provocându-i mai multe zgârieturi la nivelul feței, observate apoi de jandarmii chemați la fața locului.

Cei doi bătăuși au refuzat acordarea de îngrijiri medicale, iar jandarmii au întocmit documentele necesare în vederea începerii urmăririi penale pentru loviri și alte violențe.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇