Un elev a fost bătut în faţa şcolii, după un conflict pe Internet. Agresorul (16 ani) avea la el un cuţit şi un pistol neletal

Un elev a fost bătut în faţa şcolii, după un conflict pe Internet. Agresorul (16 ani) avea la el un cuţit şi un pistol neletal

Un elev al unui liceu din Râmnicu Vâlcea a fost bătut pe stradă, în faţa școlii, de către un alt adolescent, de 16 ani. Conflictul ar fi fost generat de nişte postări pe reţelele de socializare, iar jandarmii au găsit asupra agresorului un cuţit şi un pistol de tip airsoft.

Incidentul a avut loc vineri după-amiază, în faţa Colegiului Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea, transmite Jandarmeria Vâlcea.    

Jandarmii spun că agresorul, un tânăr de 16 ani din Râmnicu Vâlcea, şi-a aşteptat victima, elev la colegiul respectiv, să iasă de la ore, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

ADVERTISING

Întreaga scenă a fost observată de personalul de securitate al şcolii care a solicitat ajutorul jandarmilor. Un echipaj de Jandarmerie care se afla în apropierea şcolii a intervenit de urgenţă reuşind să întrerupă conflictul dintre cei doi tineri.

Jandarmii care au intervenit au găsit în buzunarele agresorului un cuţit şi un pistol de tip airsoft, despre care tânărul a spus că le poartă pentru autoapărare.  

Tânărul va fi urmărit penal pentru lovire şi alte violenţe şi portul fără drept de obiecte periculoase.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇