Bărbatul care a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere în Râmnicu Vâlcea a ajuns în arest la domiciliu

Bărbatul care a oferit prăjituri cu canabis la o petrecere în Râmnicu Vâlcea a ajuns în arest la domiciliu

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, care ar fi oferit prăjituri cu canabis la o petrecere privată ce a avut loc în Râmnicu Vâlcea sâmbătă seara, a fost reţinut de procurorii DIICOT, dar apoi magistrații au respins propunerea de arest preventiv.

Bărbatul este bănuit că ar fi oferit la o petrecere privată, ce a avut loc sâmbătă la un restaurant din Râmnicu Vâlcea, o prăjitură, la prepararea căreia ar fi folosit canabis, iar în urma consumului 15 dintre participanţii la petrecere au ajuns la spital acuzând stări de rău.

ADVERTISING

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vâlcea au efectuat duminică o percheziţie la locuinţa bărbatului, unde au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder.

"Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder", a precizat sursa citată.

ADVERTISING

Bărbatul, cercetat pentru infracţiunea de trafic de droguri de risc, a fost reţinut duminică de procurorii DIICOT Vâlcea.

El a fost prezentat luni Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar magistrații au respins cererea și l-au plasat în arest la domiciliu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇