Bărbatul care a dus prăjituri cu marijuana la o petrecere din Râmnicu Vâlcea a fost deja condamnat

Bărbatul care a dus prăjituri cu marijuana la o petrecere din Râmnicu Vâlcea a fost deja condamnat

Bărbatul care a dus prăjituri cu marijuana la o petrecere organizată în ianuarie într-un hotel din Râmnicu Vâlcea a fost deja condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

El a fost găsit vinovat de trafic de droguri şi trebuie să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunităţii.

În plus, lui Dumitru Cojocari i se interzice exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţi publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 2 ani, ca pedeapsă complementară.

ADVERTISING

Din pedeapsă se va scădea perioada reţinerii, arestului la domiciliu şi arestării preventive, începând cu data de 22 ianuarie până pe 15 martie.

Condamnatul va trebui să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Vâlcea, la datele fixate de această instituţie, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, dar şi să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile.

În plus, acesta va trebui să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate şi să presteze 120 de zile muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea-Direcţia Domeniului Public sau în cadrul SC Pieţe Prest SA Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISING

Dumitru Cojocari trebuie, de asemenea, că plătească suma de 6.000 de lei cheltuieli judiciare avansate de stat, a decis miercuri Tribunalul Vâlcea.

Sentinţa poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

În luna ianuarie a acestui an, 16 persoane invitate la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui om de afaceri din Râmnicu Vâlcea au ajuns la spital, intoxicate cu substanţe stupefiante, după ce la petrecere li s-au servit brownies cu marijuana.

Ramada Hotel a anunţat că mâncarea oferită invitaţilor a respectat normele de siguranţă alimentară, subliniind că prăjiturile au fost aduse de sărbătorit, însoţite de aviz de conformitate.

ADVERTISING

Ancheta a arătat că prăjiturile cu stupefiante fuseseră aduse de unul dintre invitaţi, care a spus că ar fi vrut să cumpere sărbătoritului un parfum, dar nu a avut suficienţi bani. Bărbatul a fost trimis în judecată pe 13 februarie şi iată-l deja condamnat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇