Bărbat găsit mort pe munte

Doi turişti au alertat, duminică, echipele Salvamont de la Petroşani, judeţul Hunedoara, după ce au găsit, pe o potecă secundară din Masivul Parâng, zona Căldări Mija, cadavrul unui bărbat. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea victimei şi modul în care a murit.

”Acţiune în derulare a salvamontiştilor din Petroşani pentru recuperarea trupului unui turist decedat în Masivul Parang, zona Căldări Mija. Trupul neînsufleţit a fost găsit pe o potecă secundară de către doi turişti care au alertat echipele Salvamont”, transmite Salvamont.

ADVERTISING

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că nu sunt suspiciuni de omor, în acest caz.

”Este vorba de un bărbat care deocamdată nu a fost identificat. Nu sunt suspiciuni de omor. Salvamontiştii şi colegii de la Poliţia Petrila sunt în drum spre locul indicat, iar după ce va fi coborât de pe munte, urmează să i se facă necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii”, a declarat Bogdan Niţu.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz. 

Citește și: Salvamont Argeş, avertisment pentru turiştii nepregătiţi: Lucrurile se pot sfârşi prost, într-un sac cu fermoar

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇