Băiețelul de 2 ani dispărut din Botoșani a fost găsit, în pădure (Video)

Băiețelul de 2 ani dispărut din Botoșani a fost găsit, în pădure (Video)

Băiatul de doi ani, dispărut duminică din comuna Tudora, judeţul Botoşani, a fost găsit, luni, în pădure şi dus la spital pentru evaluare medicală.

Presa locală scrie că băieţelul, Radu Ayan Mahmood, era în zona schitului de la Vorona, la circa 3 km de locul de unde plecase.

“Ca urmare a mobilizării exemplare şi a eforturilor forţelor de ordine şi a întregii comunităţi, minorul a fost găsit în viaţă, la aproximativ trei kilometri de locul din care a plecat. Este preluat de poliţişti şi va fi transportat la o unitate spitalicească pentru analizarea stării de sănătate”, a anunţat IPJ Botoşani.

BĂIEȚELUL A FOST GĂSIT!Băiețelul, în vârstă de doi anișori, care a dispărut ieri în Botoșani, a fost găsit și este teafăr!Au fost peste 24 de ore de căutări continue, în care au fost folosite drone, aparate de termoviziune, câini de urmă și un elicopter.Toate aceste eforturi pentru a-l găsi pe cel mic!Au fost transmise și mesaje Ro-Alert în zonă, iar din fericire deznodământul a fost unul fericit!Băiatul este în siguranță!Mulțumim tuturor cadrelor MAI care au participat la această misiune, dar și voluntarilor, care au avut un aport considerabil și au ajutat!Misiune încheiată cu succes!

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Luni, 18 martie 2024

Sute de persoane, câini de salvare, dar şi mai multe elicoptere l-au căutat pe copil timp de 25 de ore.

ADVERTISING

Băiatul a fost dat dispărut duminică, în jurul orei 15:00, pe când era cu bunica într-o vizită.

Camerele de supraveghere ale unui canton silvic l-au surprins duminică, pe când mergea singur, pe drum.

Mama copilului și tatăl lui, un bărbat de origine indiană, s-au întors în țară, luni dimineață, din Marea Britanie, unde lucrează.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇