Au început lucrările pe DN1, în dreptul orașului Breaza, unde s-a surpat șoseaua (Video)

Au început lucrările pe DN1, în dreptul orașului Breaza, unde s-a surpat șoseaua (Video)

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, sâmbătă, că a demarat lucrările de stabilizare a terenului în zona kilometrului 99 al drumului naţional 1, în dreptul oraşului Breaza din judeţul Prahova, unde vineri s-a produs o alunecare de teren care a afectat parapetul şi prima bandă a sensului de mers Braşov – Ploieşti.

Conform unui comunicat al CNAIR, lucrările de stabilizare a terenului la kilometrul 99 al DNA se derulează prin Direcţia Regională de Drumuri  Bucureşti.

Se lucrează pentru înlăturarea efectelor alunecării de teren de pe DN1❗🟠 CNAIR, prin DRDP București, a început…

Publicată de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Sâmbătă, 4 februarie 2023

„Echipele şi utilajele sunt mobilizate în teren şi completează zona taluzului cu material de umplutură. Aceasta este prima fază a intervenţiei de urgenţă pentru punerea în siguranţă a drumului. Un expert va analiza situaţia şi va stabili soluţia necesară stabilizării taluzului (faza a doua)”; a transmis CNAIR. 

ADVERTISING

Vineri, după ce s-a constatat producerea alunecării de teren ca urmare a precipitaţiilor din ultima perioadă, în zonă au fost instituite restricţii, banda unu a sensului de mers Braşov - Ploieşti fiind închisă circulaţiei. Drumul este afectat pe o lungime de 50-60 de metri.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇