Apelul impresionant al copiilor soldaților de la Azovstal către liderii lumii: Salvați-l pe tatăl meu, salvați toți tăticii! Dacă ceva se va întâmpla cu tatăl meu, nu voi ierta! (Video)

Apelul impresionant al copiilor soldaților de la Azovstal către liderii lumii: Salvați-l pe tatăl meu, salvați toți tăticii! Dacă ceva se va întâmpla cu tatăl meu, nu voi ierta! (Video)

Copiii soldaților ucraineni de la Azovstal au lansat un apel pentru a fi ajutați să-și readucă părinții acasă. Micuții au înregistrat un mesaj impresionant transmis către autorități și întreaga comunitate mondială.

”Tatăl meu este luptător în regimentul Azov și se află acum la Mariupol, în uzina Azovstal. El apără Mariupolul și întreaga Ucraina. De aceea, noi, copiii soldaților, facem apel la întreaga comunitate internațională, pentru a ajuta la eliberarea tatălui meu și a colegilor lui”, spune un baiețel de 11 ani.

ADVERTISING

”De când a început războiul, mama mea nu mai zâmbește. Plânge tot timpul, pentru că este îngrijorată pentru tatăl meu”, este mesajul transmis de un băiețel în vârstă de 9 ani.

”Cer întregii lumi să îl salveze pe iubitul meu unchi și pe prietenii lui de la Azovstal. Ne dorim să se întoarcă acasă”, este apelul transmis de un micuț de doar 6 ani.

”Domnule președinte al Turciei, vă rog să imi salvați tatăl și pe fratele lui de la Azovstal”, a spus, la rândul său, un băiețel de 9 ani.

”Dacă ceva se va întâmpla cu tatăl meu, nu voi ierta”, afirmă, cu ochii în lacrimi, o fetiță de 7 ani.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Salvați-l pe tatăl meu, salvați toți tăticii, vă rog!” - apelul unui micuț de doar 4 ani.

Ziua 74 de război în Ucraina - desfăşurarea evenimentelor

Uzina Azovstal din Mariupol se află sub bombardamente constante ale forțelor ruse care încearcă să cucerească ultimul bastion rămas în orașul-port, potrivit brigadei Azov, care a susținut o conferință de presă online dintr-o ascunzătoare din cadrul uzinei.

Forțele ucrainene au promis însă că vor continua să lupte „atâta timp cât suntem în viață”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇