Antalya este sub ape. Ploile torențiale au ucis o persoană (Video)

Antalya este sub ape. Ploile torențiale au ucis o persoană (Video)

O persoană a murit marți în Antalya din cauza ploilor torențiale, care au provocat inundații puternice în capitala Turciei. Școlile au fost închise, iar autoritățile încearcă să evacueze persoanele blocate în locuințe și vehicule.

Cadavrul unei persoane a fost găsit într-o mașină blocată în pasajul subteran inundat al metroului Gıyaseddin Keyhüsrev din districtul Kepez, scrie Daily Sabah.

Ploaia, care a început seara, s-a intensificat peste noapte. Transportul a fost întrerupt din cauza acumulării de apă pe drumuri și pasaje subterane.

Avionul în care se transporta delegația clubului de fotbal al orașului Antalyaspor a aterizat pe Aeroportul Gazipașa în loc de Aeroportul Antalya.

ADVERTISING

Potrivit Departamentului de Pompieri din Antalya, multe persoane sunt blocate în case și vehicule.

Barış Samuray, a cărui casă a fost inundată, a spus că apa atingea un metru, iar toate bunurile sale au fost distruse.

O altă localnică, Ayşenur Kaçakçı, a declarat că locuința sa a fost complet inundată din cauza ploilor abundente. Kaçakçı a spus că toate bunurile ei plutesc în apă și că așteaptă ajutor.

Ertuğrul Eymir a afirmat că el și familia sa nu au dormit deloc în timpul nopții. El a mai spus că toate mașinile din curtea clădirii în care locuiește au fost luate de ape. "Suntem într-o situație foarte dificilă. Apa a crescut foarte mult și este pe cale să intre în casa mea", a spus el.

ADVERTISING

Locuitorii care locuiau la parter au fost evacuați.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇