Alți patru oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul: Oameni nevinovați mor în fiecare zi

Alți patru oligarhi ruși îi cer lui Putin să oprească războiul: Oameni nevinovați mor în fiecare zi

Oamenii de afaceri ruși continuă să îi ceară lui Vladimir Putin să oprească invazia din Ucraina.

Aceștia atrag atenția asupra consecințelor economice ale Rusiei, scrie RBC.

Astfel, după ce miliardarii Mihail Friedman și Oleg Deripaska, doi dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Rusia, au transmis mesaje care dezabprobă războiul din Ucraina, acum a venit rândul altor 4 să facă același lucru.

Urmăreşte LIVE desfăşurarea războiului din Ucraina, care a intrat în Ziua 5

Oleg Tinkov, fondatorul Tinkoff Bank, a transmis: Cât de fragilă este viața! Acum, în Ucraina, oameni nevinovați mor în fiecare zi, iar acest lucru este de neconceput și inacceptabil! Statele ar trebui să cheltuiască bani pentru tratarea oamenilor, pentru studii privind stoparea cancerului, nu pentru război. Suntem împotriva acestui război!

ADVERTISING

David Yakobavshvili, om de afaceri (cu o avere estimată la 700 de milioane de dolari la sfârșitul anului 2021): Sunt pacifist și fac opere de caritate. Afacerile și diplomația au câștigat întotdeauna tot felul de războaie. Măcar luați aminte de la bătălia de la Poltava. În timpul acesteia, o echipă de negustori ruși a mers în Suedia, iar comercianții suedezi au ajuns la Moscova și cele două părți au găsit o limbă comună pentru discuții. Pace în lume!

Alexander Tynkovan, fondator al rețelei M.Video: Totuși, Premiul Nobel nu se dă în zadar. Și este necesar să se tragă o linie între autoritățile ruse și poporul rus.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Igor Rybakov, coproprietar al grupului TechnoNIKOL: Ieri mi s-a părut că va fi tam-tam politic dur, presiune. Astăzi înțeleg că punctul fără întoarcere a fost depășit și acest lucru va atinge viața a milioane de oameni. Este trist.

Reacția lor vine în condițiile în care – cu mare întârziere – Occidentul a decis să excludă mai multe bănci rusești din sistemul SWFIT. Iar acest lucru riscă să scadă performanțele afacerilor din Rusia.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇