Alba Iulia: Șeful Poliției Locale e urmărit penal. A condus beat și a intrat într-un șanț

Daniel llcu, Șeful Poliției Locale Alba lulia, este urmărit penal pentru că a condus sub influența alcoolului și a intrat cu mașina într-un șanț.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba lulia, relatează Ziarul Unirea.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Accidentul rutier a avut loc în 17 decembrie anul trecut. Ilcu a fost găsit inconștient la volan, după ce a intrat cu mașina în șanț. El a fost transportat la spital, unde a intrat în comă alcoolică până a doua zi.

Inițial, procurorii au efectuat cercetări in rem pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Însă, în 4 ianuarie,au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect.

”Pentru a dispune astfel, procurorul a reținut că din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat bănuiala rezonabilă că, în data de 17.12.2020, în jurul orei 17:00, suspectul I.D.I. a condus un autoturism pe un drum public din municipiul Alba lulia având o alcoolemie de peste 0,80 g%oo alcool pur in sânge.

Din buletinele de analiză toxicologică a rezultat că suspectul a avut o alcoolemie de 5,68 g%oo alcool pur în sânge la ora 18:10 și 5,23 g%oo alcool pur în sânge la ora 19:10, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu precizie a stării de fapt deoarece suspectul nu a fost surprins în flagrant de către organele de poliție când a condus autoturismul”, a transmis pentru sursa citată Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba lulia.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!