Alba Iulia: Șeful Poliției Locale e urmărit penal. A condus beat și a intrat într-un șanț

Daniel llcu, Șeful Poliției Locale Alba lulia, este urmărit penal pentru că a condus sub influența alcoolului și a intrat cu mașina într-un șanț.

Dosarul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba lulia, relatează Ziarul Unirea.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Accidentul rutier a avut loc în 17 decembrie anul trecut. Ilcu a fost găsit inconștient la volan, după ce a intrat cu mașina în șanț. El a fost transportat la spital, unde a intrat în comă alcoolică până a doua zi.

Inițial, procurorii au efectuat cercetări in rem pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Însă, în 4 ianuarie,au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect.

”Pentru a dispune astfel, procurorul a reținut că din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat bănuiala rezonabilă că, în data de 17.12.2020, în jurul orei 17:00, suspectul I.D.I. a condus un autoturism pe un drum public din municipiul Alba lulia având o alcoolemie de peste 0,80 g%oo alcool pur in sânge.

Din buletinele de analiză toxicologică a rezultat că suspectul a avut o alcoolemie de 5,68 g%oo alcool pur în sânge la ora 18:10 și 5,23 g%oo alcool pur în sânge la ora 19:10, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu precizie a stării de fapt deoarece suspectul nu a fost surprins în flagrant de către organele de poliție când a condus autoturismul”, a transmis pentru sursa citată Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba lulia.

Citeşte articolele momentului pe SpotMedia.ro