Accident teribil în Antalya: S-a prăbușit un pilon de teleferic

Accident teribil în Antalya: S-a prăbușit un pilon de teleferic

Un accident teribil de teleferic a avut loc în apropierea staţiunii Antalya, din Turcia.

Un om a murit şi alţi şapte au fost răniţi în urma prăbuşirii unui pilon de teleferic, au anunţat autorităţile turce, citate de AFP.

Elicoptere echipate cu camere de vedere pe timp de noapte au fost chemate pentru a salva 184 de persoane rămase blocate în cabinele telefericului, a declarat primarul oraşului Antalya, Muhittin Bocek, într-un comunicat.

„Echipele noastre de specialişti sunt la faţa locului. Dacă vrea Allah, îi vom salva pe toţi în scurt timp”, a spus Bocek.

Antalya'da Hareket Halindeki Teleferik Kabini Düştü: Ölü ve Yaralılar Var - TGRT Haber


Ministrul turc de Interne, Ali Yerlikaya, a precizat că una dintre cabinele telefericului Sarisu-Tunektepe a căzut într-o zonă stâncoasă după prăbuşirea pilonului.

Cinci persoane care se aflau în cabină au fost evacuate cu elicopterul.

Aproximativ 110 salvatori au fost trimişi la locul accidentului, a precizat Yerlikaya, în timp ce alţi specialişti în alpinism au fost trimişi cu avionul din alte regiuni ale Turciei.

Antalya'da Teleferik Kabini Parçalandı: 1 Ölü, 10 Yaralı! | NTV

Un grup de 10 deputaţi din Opoziţiei s-a deplasat, de asemenea, la faţa locului pentru a „investiga în detaliu accidentul”, a declarat Ozgur Ozel, preşedintele Partidului Republican al Poporului (CHP). 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇