Un medic care lucra la ATI, la Institutul C. C. Iliescu, a fost găsit mort

Un medic care lucra la ATI, la Institutul C. C. Iliescu, a fost găsit mort

Un medic în vârstă de 59 de ani, de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” a fost găsit mort, vineri, în timpul serviciului.

Surse din sistemul medical spun că medicul, care lucra la ATI, s-ar fi sinucis și ar fi lăsat și un bilet, variantă confirmată și de președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc, într-o intervenție la Antena 3.

„Era unul din lupii tineri care promitea enorm. A fost un șoc pentru noi. Este încă o victimă pe altarul acestei specialități care este dovedită ca fiind profesia cea mai grea din toate meseriile din lume, are cea mai mare rată a suicidului și depresiilor”, a spus președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc, care aflase de la colegii lui despre decesul medicului.

ADVERTISING

Secția 7 Poliție din București a fost sesizată, vineri, că un bărbat, în vârstă de 59 de ani, care se afla în timpul serviciului, la o unitate medicală situată în Sectorul 2, a fost găsit inconștient, informează Mediafax.

Bărbatul era medic în cadrul Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

În pofida eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul acestuia.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, urmând să se clarifice cauza morții.

ADVERTISING

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇