Accident între un autocar și un autoturism aproape de Vama Veche. A fost activat Planul Roșu UPDATE

Accident între un autocar și un autoturism aproape de Vama Veche. A fost activat Planul Roșu <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

Autorităţile din Constanţa au activat, vineri seara, Planul Roşu de Intervenţie după producerea unui accident rutier în apropiere de PTF Vama Veche, între un autocar şi un autoturism.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi, vineri seara, despre producerea unui accident rutier în apropiere de PTF Vama Veche, între un autocar şi un autoturism.

Acolo s-au deplasat un echipaj cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. 

ADVERTISING

La ora 18:05 a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 

În autocar se aflau trei minori și 21 adulți.

În urma impactului, trei persoane - doi adulţi şi un minor în vârstă de 11 ani - din autoturism au fost rănite și au primit îngrijiri de la echipajele medicale.

În ce privește autocarul, în urma efectuării triajului, s-a constatat că niciun pasager nu necesita îngrijiri medicale, a anunțat ISU Constanța.

UPDATE: Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat, trei persoane fiind transportate la spital, pentru investigaţii medicale suplimentare de specialitate, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇