26 de persoane care participau la un eveniment într-un restaurant din Capitală au fost amendate

Un eveniment privat la care participau 26 de persoane într-un restaurant a fost oprit de către poliţişti care au aplicat amenzi în valoare totală de 13.000 de lei, a informat Poliţia Capitalei.

Secţia 16 Poliţie a fost sesizată duminică, în jurul orei 19,00, prin sistemul 112 cu privire la faptul că la o adresă din zona de competenţă, un restaurant, are loc un eveniment la care participă mai multe persoane. La fata locului, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul localului, care a declarat că in incinta societăţii comerciale are loc un eveniment privat.

ADVERTISING

Poliţiştii au identificat 26 de persoane, toate fiind sancţionate contravenţional, conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma totală de 13.000 lei, evenimentul în cauză fiind oprit.

Proprietarul localului a fost condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇