Peste 260 de persoane s-au vaccinat la Biserica Neagră din Braşov

Peste 260 de persoane s-au vaccinat la Biserica Neagră din Braşov

264 de persoane s-au vaccinat luni în Biserica Neagră din Brașov, anunță autoritățile.

Este pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare.

Cei care s-au vaccinat au putut vizita gratuit Biserica Neagră și au putut asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă.

”Evenimentul “Liber la biserică” s-a încheiat astăzi cu 264 de persoane vaccinate împotriva COVID-19. Un eveniment cu totul unic, fiind pentru prima dată când o biserică își deschide porțile pentru a se amenaja în interiorul ei un centru de vaccinare.

ADVERTISING

Cei care s-au vaccinat au putut vizita gratuit Biserica Neagră și au putut asista, pe parcursul întregii zile, la concerte de orgă susținute de cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și de studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania.

Alese mulțumiri Comunității Bisericii Negre pentru toată susținerea și deschiderea față de acest eveniment și față de întreaga campanie de vaccinare desfășurată în Brașov împreună cu Direcția de Sănătate Publică”, se arată pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

???????????????? 264 de persoane vaccinate în Biserica Neagră din Brașov ???? Evenimentul “Liber la biserică” s-a încheiat astăzi cu...

Publicată de RO Vaccinare pe Luni, 21 iunie 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇