Vrei să faci un an de liceu în America? Ambasada SUA îți spune cum să procedezi

Vrei să faci un an de liceu în America? Ambasada SUA îți spune cum să procedezi

Ambasada Statelor Unite ale Americii (SUA) la București face apel la elevii români de liceu să se înscrie pentru bursa FLEX.

”Un an la un liceu din SUA! Dragi liceeni, nu rataţi perioada de înscrieri în programul Future Leaders Exchange (FLEX)”, îndeamnă ambasada.

Prin acest program, liceenii români pot învăța un an în SUA.

Înscrierile au început în 1 septembrie.

”Dacă ești născut/născută între 15 iulie 2003- 15 iulie 2006 și îți dorești să petreci un an de liceu în SUA gratuit alături de o familie gazdă, aplică acum, accesând următorul link: https://ais.americancouncils.org/flex”, se arată pe pagina de Facebook FLEX Romania.

ADVERTISING
https://www.facebook.com/FLEXprogramRO/posts/2655018181494132

Programul FLEX a fost creat de Congresul Statelor Unite în 1992, iar acum se află în cel de-al 28-lea an de existență. Până acum, a oferit burse pentru peste 24.000 de liceeni din Europa, Eurasia și Asia Centrală.

”Programul presupune un an întreg de schimb de experiență pentru tinerii liceeni, în Statele Unite ale Americii. Obiectivul programului este să promoveze înțelegerea reciprocă între cetățenii Statelor Unite și țările din regiune, pentru ca liceenii să învețe mai multe despre SUA și să le prezinte americanilor țările lor de origine”, se arată pe site-ul bursei.

ADVERTISING

În 2020-2021, aproximativ 900 de liceeni vor învăța în SUA în cadrul programului FLEX. Fiecare bursier va locui timp de un an ca membru al unei familii americane și va studia într-un liceu american.

Citește și alte știri din Educație:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇