Cum se deschid școlile în București: Aproape 600 vor funcționa în scenariul galben, 5 în scenariul roșu

Cum se deschid școlile în București: Aproape 600 vor funcționa în scenariul galben, 5 în scenariul roșu

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bucureşti a adoptat, joi, o hotărâre prin care a aprobat scenariul galben de organizare şi desfăşurare a cursurilor în 595 de unităţi de învăţământ din Capitală.

Scenariul este avizat de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Inspectoratul Şcolar.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

De asemenea, potrivit hotărârii postate, joi, pe site-ul Instituţiei Prefectului – Municipiul Bucureşti, s-a aprobat scenariul roşu de organizare şi desfăşurare în cinci unităţi de învăţământ din Capitală, scenariu avizat de DSP şi IŞMB.

Foto: Digi24

O școală din București anunță că începe cursurile exclusiv online, deși Capitala e în scenariul galben

19 unităţi de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti care nu au fost cuprinse în niciun scenariu vor desfăşura procesul de învăţământ în scenariul 3 – online, potrivit Ghidului de aplicare a măsurilor din Ordinului comun nr. 5487/1494/31.08.2020 al ministrului Educaţiei şi Cercetării şi ministrului Sănătăţii.

Autorităţile locale de pe raza municipiului Bucureşti vor asigura resursele necesare desfăşurării procesului de învăţământ, prevede hotărârea. 

Aproape 5.000 de elevi care învață în școli din scenariul galben sau roşu nu au internet sau tabletă

Citește și: