Grupul de Comunicare Strategică anunță că toate școlile se închid de vineri, inclusiv cele din București, unde s-a decis suspendarea cursurilor începând de joi. Hotărârea la nivel național prevalează!

Grupul de Comunicare Strategică anunță că toate școlile se închid de vineri, inclusiv cele din București, unde s-a decis suspendarea cursurilor începând de joi. Hotărârea la nivel național prevalează!

Începând de joi, urmau să fie suspendate cursurile fizice în școlile din București în care se vor organiza secții de votare pentru alegerile locale de duminică.

Decizia a fost luată de Comitetul pentru Municipiului București pentru Situații de Urgență.

Pe de altă parte, la nivelul țării, se suspendă cursurile de vineri, 25 septembrie. Decizia a fost luată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Prin urmare, se vor organiza cursurile în regim online până în data de 29 septembrie, marți (inclusiv).

ADVERTISING

UPDATE Deși Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a aprobat suspendarea cursurilor în Capitală începând de joi, Grupul de Comunicare Strategică informează că, de fapt, se vor suspenda începând de vineri, așa cum a decis CNSU pentru toată țara.

Întrebat dacă în Capitală se suspendă orele fizice de joi, 24 septembrie, GCS a răspuns:

Decizia CNSU de azi este cea care prevalează, iar în baza acesteia zilele în care se suspendă activitatea cu prezență fizică vor fi vineri, luni și marți, ceea ce înseamnă că zilele disponibile pentru pregătirea locațiilor secțiilor de votare în sensul dezinfectării vor fi vineri și sâmbătă (înaintea zilei votului) și luni și marți (după ziua votului).

Grupul de Comunicare Strategică
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vezi și Alegeri locale 2020: Vezi toţi candidații înscrişi în cursă din localitatea ta

Informarea CNSU

”Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv”, se arată într-o informare a CNSU.

ADVERTISING

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem online.

Totodată, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a aprobat suspendarea cursurilor în perioada 24 - 29 septembrie.

Vezi și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇