Ce afaceri va face unul dintre cei mai mari furnizori globali de componente electronice în România?

Ce afaceri va face unul dintre cei mai mari furnizori globali de componente electronice în România?

Tamura, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente electronice, ar urma să dezvolte o afacere în localitatea Fetești-Gară (din Ialomiţa).

Profit.ro a aflat că este vorba despre o fabrică de componente electronice, care va fi amplasată pe locul unei foste fabrici de saltele și ar urma să genereze, in prima fază a investiției, peste 150 de locuri de muncă.

O delegație a companiei japoneze Tamura s-a întâlnit cu reprezentanții Primăriei Fetești pentru discuții, iar fotografiile au fost postate şi de un jurnalist local.

VIN JAPONEZII LA Fetești. Vin ca... să facă ceea ce ei știu să facă: AFACERI. Iar Primarul se fălește și le promite că...

Publicată de Ionica Ghinea pe Marţi, 13 decembrie 2022

Acesta scrie că Primăria Feteşti a precizat pe Facebook că japonezii au cerut scutiri de la plata taxelor și impozitelor locale, concesionarea terenului din fața clădirii pentru amenajarea de parcări, înființarea unei stații de autobuz la intrarea în fabrică și încheierea unor parteneriate cu liceele din oraș pentru a pregăti viitorii angajați.

ADVERTISING

UPDATE Ulterior, însă, primăria a transmis Profit.ro un mesaj în care susține că informaţiile de mai sus sunt false şi că nu ar exista o informare din partea instituției cu privire la acestea.

Totuşi, există fotografii de la întâlnirea reprezentanţilor Tamura cu oficialităţile locale, iar primăria nu a precizat care sunt informaţiile false la care face referire.

Tamura Corporation a fost înființată în anul 1924 și se ocupă de producerea și vânzarea de componente electronice, produse chimice pentru industria electronică și sisteme de lipire și echipamente informatice.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇