Marcel Ciolacu, despre impozitarea marilor companii: Nu putem veni cu alte măsuri și alte modificări

Marcel Ciolacu, despre impozitarea marilor companii: Nu putem veni cu alte măsuri și alte modificări

Premierul Marcel Ciolacu este de părere că impozitarea marilor companii este o măsură bună şi nu crede că este potrivit să se renunţe la această impozitare.

”Eu cred că este o măsură bună, am şi comunicat şi cu reprezentanţii marilor companii. Eu nu pot să accept ca după 15 ani, anumite companii care au fost timp de 15 ani în pierderi să continue această practică. Sunt şi companii ale statului român care sunt în pierderi şi poate că după 32 de ani de democraţie, ar fi cazul să facem curăţenie şi acolo”, a declarat Ciolacu.

ADVERTISING

Prim-ministrul a adăugat că Guvernul nu poate veni cu noi măsuri, după ce a adoptat ordonanţa privind măsurile fiscale.

”Eu cred că partenerii de coaliţie de la PNL sunt nişte oameni serioşi, ca şi noi, cei de la PSD. Nu putem veni cu alte măsuri şi alte modificări, după ce a fost promulgată acum câteva zile. Trebuie să fim oameni serioşi şi consecvenţi”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea privind unele măsuri fiscal bugetare, care introduce şi majorează taxe.

ADVERTISING

Premierul Marcel Ciolacu a angajat pe 26 septembrie răspunderea Guvernului pe pachetul de măsuri fiscale prin care speră să aducă la buget, doar la anul, 20 de miliarde de lei, în timp ce ar trebui să reducă cheltuielile bugetare cu puțin peste 3 miliarde de lei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇