Acţiunile Zoom continuă să urce spectaculos. Compania se aşteaptă la venituri de peste 3,7 miliarde de dolari, în 2021

Acţiunile Zoom continuă să urce spectaculos. Compania se aşteaptă la venituri de peste 3,7 miliarde de dolari, în 2021

Acţiunile Zoom Video Communications Inc au crescut cu 10%, după ce compania a anunţat că se aşteaptă în acest an la venituri de peste 3,7 miliarde de dolari, deoarece milioane de persoane vor continua să folosească aplicaţia de videoconferinţe online.

citizen

În 2020, veniturile Zoom au crescut cu 326%, la 2,65 miliarde de dolari, în timp ce profitul a urcat de la 21,7 milioane de dolari în 2019 la 671,5 milioane de dolari. Pentru acest an compania se aşteaptă la o creştere a veniturilor cu peste 40%, transmit BBC şi Reuters.

citizen

Zoom, software dedicat apelurilor video între utilizatori, este folosit de milioane de utilizatori din întreaga lume, de la lecţiile online ale profesorilor, la întâlniri de afaceri, pe fondul măsurilor adoptate de autorităţi pentru limitarea pandemiei de coronavirus (COVID-19).

În trimestrul patru din 2020, veniturile Zoom au urcat cu 370% comparativ cu perioada similară din 2019, la 882,5 milioane de dolari.

"Trimestrul patru a reprezentat un final solid al unui an fără precedent pentru Zoom. În condiţiile în care lumea iese din pandemie, munca noastră abia acum începe", a afirmat şeful companiei, Eric Yuan.

citizen

Acesta a dat asigurări că Zoom este "bine poziţionată pentru o creştere solidă în următoarea perioadă".

În acest trimestru, compania estimează că va obţine venituri între 900 şi 905 milioane de dolari, în timp ce analiştii se aşteaptă la 892,2 milioane de dolari. 

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇