270 de angajați NTT DATA au beneficiat de programe de formare și certificare în cadrul proiectului IDEA

270 de angajați NTT DATA au beneficiat de programe de formare și certificare în cadrul proiectului IDEA

NTT DATA Romania S.A., în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectul ”IDEA – Innovate, Discover, Evolve, Apply / IDEA – Inovează Descoperă, Evoluează, Aplică”, ID SMIS 142366, contract nr. POCU/861/3/12/142366, proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Prin derularea acestui proiect, compania și-a propus ca obiectiv să îmbunătățească nivelul de cunoștințe și competențe al echipei, conform SNC și SNCDI, prin furnizarea de programe de formare profesională, evaluare și certificare a competențelor profesionale avansate în domeniul IT pentru 251 de angajați, într-o perioadă de 18 luni. 

ADVERTISING

Rezultate înregistrate:

  • 270 angajati care au beneficiat de 27 programe de formare pentru dezvoltarea competențelor digitale primare/avansate în domeniul TIC și destinate specialiștilor IT, și de 3 taxe de certificare
  • 219 angajati care și-au validat competențele dobândind o certificare

Principalele activități desfășurate în cadrul proiectului (organizarea de programe de formare profesională și certificare a competențelor digitale primare/avansate și destinate specialiștilor din domeniul IT&C) au fost proiectate astfel încât angajații să dobândească competențe relevante și adecvate cerințelor actuale ale pieței muncii.

ADVERTISING

În domeniul nostru de activitate, procesul de învățare nu se termină niciodată, iar oportunitățile de dezvoltare profesională sunt esențiale. La NTT DATA Romania, credem în oameni și în potențialul lor și investim constant în programe de pregătire profesională și dezvoltare personală pentru colegii noștri.”, transmite Maria Metz, CEO NTT DATA Romania.

Prin implementare si rezultatele obținute, proiectul contribuie la obiectivul general al Programului Operațional Capital Uman referitor la creșterea adaptabilității întreprinderilor în sectoarele prioritare identificate în SNC și SNCDI și susținerea implicării angajatorilor în dezvoltarea competențelor angajaților, în special a competențelor primare/avansate digitale și destinate specialiștilor IT. 

ADVERTISING

Proiectul ”IDEA – Innovate, Discover, Evolve, Apply / IDEA - Inovează, Descoperă, Evoluează, Aplică” s-a desfășurat în perioada 22.06.2021 – 04.03.2023, la sediile NTT DATA Romania din Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara. 

Valoarea totală a proiectului este de 2.710.551,60 lei RON, din care 1.164.019,30 RON reprezintă finanțare nerambursabilă.

Beneficiarul proiectului, NTT DATA – parte a NTT Group, este compania inovatoare de servicii IT cu prezență globală și sediul central în Tokyo. Sprijinim clienții în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business și digitalizarea serviciilor IT. NTT DATA asigură acestora, și societății în general, acces la un viitor digitalizat. Suntem dedicați pe termen lung succesului clienților noștri și îmbinăm acoperirea globală cu prezența locală în peste 50 de țări din întreaga lume. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇