Anchetă Recorder: Stăpânii Sectorului 3. Familia Negoiță, implicată direct în achiziția blocului Belvedere. Primarul spune că „n-are nicio relevanță”, dar îl sacrifică pe city manager

Anchetă Recorder: Stăpânii Sectorului 3. Familia Negoiță, implicată direct în achiziția blocului Belvedere. Primarul spune că „n-are nicio relevanță”, dar îl sacrifică pe city manager

Marius Daniel Ciobîcă, city managerul Sectorului 3 nu mai lucrează în instituție, după ce Recorder a arătat, săptămâna trecută, că firmele familiei sale derulează contracte de milioane de euro cu Primăria Sectorului 3.

În urmă cu un an, familia city managerului a cumpărat o clădire de birouri din Sectorul 3, în care amenajează și un penthouse de lux, dotat, pe acoperiș, cu o piscină. Amenajările din respectivul spațiu de relaxare nu au autorizație de construcție.

Recorder a descoperit informații noi, care dovedesc o legătură directă între familia lui Robert Negoiță și blocul Belvedere. O firmă controlată de Ionuț Negoiță, fratele primarului, a împrumutat cu o jumătate de milion de euro o societate comercială a familiei city managerului. Scopul declarat al împrumutului a fost achiziția blocului Belvedere.

ADVERTISING

Familia Negoiță și-a recuperat suma împrumutată după ce firma deținută de familia city managerului a încasat bani de la Primăria Sectorului 3. Numai pentru un contract de saci de gunoi menajer s-au plătit aproape 900.000 de euro într-un singur an.

Confruntat din nou de Recorder, după ce în urmă cu o săptămână spunea că nu știe nimic despre afacerea Belvedere, primarul Robert Negoiță susține acum că informațiile privind implicarea fratelui său sunt neimportante.

ADVERTISING

De asemenea, Robert Negoiță a refuzat să vorbească despre motivele pentru care city managerul Ciobîcă nu mai este în funcție: “N-are rost să intrăm în detalii”.

Citeşte integral investigaţia Recorder: Stăpânii Sectorului 3. Familia Negoiță, implicată direct în achiziția blocului Belvedere. Primarul spune că „n-are nicio relevanță”, dar îl sacrifică pe city manager

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇