Concluzia trasă de fotbalistul slovac cu ștate vechi în România înaintea duelului de la EURO 2024: "Nu spun că nu mi-e frică"

Concluzia trasă de fotbalistul slovac cu ștate vechi în România înaintea duelului de la EURO 2024: "Nu spun că nu mi-e frică"

Fotbalistul slovac aflat de o bună perioadă în România, în Superligă, a tras o concluzie fermă înaintea duelului România – Slovacia de la EURO 2024.

România și Slovacia au fost repartizate în aceeași grupă, grupa E, la EURO 2024, iar veteranul Adam Nemec (38 de ani), atacantul lui FC Voluntari, a vorbit despre duelul direct dintre cele două echipe.

Nemec e de părere că România este un adversar de bătut pentru Slovacia, însă este convins că și tricolorii au armele lor pentru a învinge prima reprezentativă a țării sale natale.

ADVERTISING

"România e un adversar de bătut pentru noi. Nu spun că nu mi-e frică de România, dar avem, cu siguranță, armele necesare ca să îi învingem. România mi-a devenit a doua casă pentru că fiica mea s-a născut aici, suntem conectați cu această țară pentru totdeauna.

Din punct de vedere fotbalistic, din a doua urnă valorică, România este un adversar acceptabil. Recunosc că am fost surprins de modul cum au reușit să treacă de calificările pentru EURO 2024, pentru că n-au avut viață ușoară în grupă. N-am urmărit meciurile, doar rezultatele, pentru românii trăiesc pentru fotbal.

ADVERTISING

La națională sunt puțini jucători din campionatul intern, e adevărat, ceea ce e o surpriză pentru mine. Totuși, echipa lor națională e departe de ce a fost în trecut, când aveau nume cu adevărat mari, Hagi, Popescu, Mutu. Astăzi e greu să găsește un jucător român care joacă pentru un club de top din Europa. L-aș menționa pe Coman, la care trebuie să fim foarte atenți, Alibec face lucruri bune", a spus Adam Nemec, în presa din Slovacia.

Adam Nemec joacă în România din 2016, de când a semnat prima dată cu Dinamo, iar din 2021 joacă la FC Voluntari.

ADVERTISING

El a strâns 43 de meciuri și 13 goluri în naționala Slovaciei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!