Decizie de ultimă oră luată de Edi Iordănescu după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Decizie de ultimă oră luată de Edi Iordănescu după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edi Iordănescu a luat o decizie radicală imediat după terminarea tragerii la sorți a fazei grupelor de la EURO 2024.

Acolo, în turneul final din Germania de anul viitor vom fi în grupa E, alături de Belgia, Slovacia și o echipă venită din barajul B al rutei de Nations League. Edi Iordănescu a luat decizia de a mai rămâne câteva zile cantonat în Germania, țara gazdă a acestui turneu european.

Motivul este faptul că Iordănescu vrea să caute o bază cât mai retrasă pentru cantonamentul în care tricolorii noștri vor sta, să speram cât mai mult în țara din vestul Europei.

ADVERTISING

”Edi Iordănescu împreună cu staff-ul său, ‘Jerry’ Gane, Cătălin Gheorghiu și Cătălin Popescu, ofițerul de presă, au rămas în Germania în această dimineață și se vor ocupa zilele acestea de cantonamentul echipei naționale. Vor vedea tot ce se poate vedea, mai ales că acum știm unde jucăm, Frankfurt, Koln și debutăm la Munchen. Edi Iordănescu a rămas în Germania pentru a găsi cantonamentul echipei, pentru a găsi un hotel care să fie cât mai departe de lumea dezlănțuită.

Să fie gardul cât mai înalt. Edi Iordănescu va căuta un loc în care să fie liniște și echipa să fie concentrată doar pe ceea ce are de făcut în Germania”, scrie cotidianul Fanatik.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

România va juca pe 17, 22 și 26 iunie în Germania cele trei meciuri din grupă, în trei orașe diferite, Munchen, Koln și Frankfurt.

România a mai fost prezentă de 5 ori la un Campionat European și doar o dată, în 2000, a trecut de faza grupelor.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!