FRF explică de ce Edi Iordănescu ar putea pleca de la echipa națională

FRF explică de ce Edi Iordănescu ar putea pleca de la echipa națională

Federația Română de Fotbal a explicat motivul pentru care Edi Iordănescu ar putea pleca de la echipa națională după calificarea la EURO 2024.

Consilierul federal Andrei Vochin a afirmat că Edi Iordănescu ar putea fi tentat să antreneze zi de zi, în condițiile în care la echipa națională nu are atât de multe lucruri de făcut.

"Edi are o cotă. Este un antrenor care a câştigat campionatul în România şi a calificat naţionala la un turneul final. Dacă vrem să căutăm în istoria noastră asta, nu găsim foarte multe exemple.

ADVERTISING

Este un antrenor tânăr, în startul carierei, care este unul fulminant, şi s-ar putea să îşi dorească să se ducă undeva să antreneze în străinătate. Antrenorii îşi doresc să aibe contact cu jucătorii, cu gazonul zilnic, ceea ce selecţionerilor le lipseşte", a spus Vochin la Orange Sport.

El a mai menționat că dorința FRF este de a-l păstra pe Iordănescu și după EURO 2024, când contractul expiră.

"Feeling-ul meu şi al colegilor meu este că ne-am dori din tot sufletul să rămână, dar este foarte importantă poziţia lui. Este un antrenor cu o deschidere exterioară mult mai mare decât tatăl său. Lui Anghel i-a fost greu să plece în străinătate.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Problemele la contract se pot discuta şi rezolva foarte uşor în fel şi fel de cazuri, deci nu cred că un contract ar fi o problemă. Nu cred că Edi se gândeşte în momentul ăsta la contract”, a declarat Andrei Vochin.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇