Edi Iordănescu, întrebat dacă rămâne la echipa națională: Răspunsul ambiguu al selecționerului

Edi Iordănescu, întrebat dacă rămâne la echipa națională: Răspunsul ambiguu al selecționerului

Selecționerul Edi Iordănescu a fost întrebat dacă va rămâne la echipa națională.

Contractul lui Edi Iordănescu ajunge la final după EURO 2024, iar selecționerul a afirmat că nu știe momentan dacă va mai rămâne pe bancă la tricolori.

"După EURO nu ştiu ce urmează, nu ştiu. Îmi doresc linişte, mă duc la tragerea la sorţi, apoi mă gândesc la locuri potrivite pentru echipa naţională. Nu căutăm hoteluri luxoase, ci o bază sportivă unde să ne pregătim. Fiţi siguri că în decizia mea personală va conta mult ce se întâmplă şi la EURO.

ADVERTISING

Obiectivul imediat e să mă odihnesc, iar la EURO e pregătirea acestui turneu, să ne cunoaştem adversarii. Echipa poate creşte nivelul şi are nevoie să crească un nivel. Trebuie ca lumea să creadă în grup, dar lumea să creadă, pentru că suntem neînvinşi de atât timp", a spus Edi Iordănescu, citat de Orange Sport.

Amintim că echipa națională a României a încheiat grupa I din preliminariile pentru EURO 2024 cu o victorie, scor 1-0, în fața a peste 50 de mii de spectatori pe Arena Națională, contra Elveției.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipa noastră a terminat grupa pe primul loc. Clasamentul final al grupei I este următorul: 1. România 22 puncte, 2. Elveția 17 puncte, 3. Israel 15 puncte, 4. Belarus 12 puncte, 5. Kosovo 11 puncte, 6. Andorra 2 puncte.

În urma acestui rezultat, România va fi în urna 2 la tragerea la sorți de la EURO 2024, ce va avea loc pe 2 decembrie.

România a terminat grupa de calificare neînvinsă, cu 6 victorii și 4 rezultate de egalitate.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇