Presa din Israel dorește o revedere cu naționala României și la EURO 2024: "Sunt o echipă fără vedete"

Presa din Israel dorește o revedere cu naționala României și la EURO 2024: "Sunt o echipă fără vedete"

România s-ar putea reîntâlni în faza grupelor EURO 2024 cu naționala Israelului, o echipă în fața căreia am evoluat în preliminarii și i-am luat patru puncte, 1-1 în România și 2-1 în deplasare, meci jucat pe teren neutru la Felcsut, în Ungaria.

În grupa E, echipa noastră tricoloră va înfrunta formațiile Belgiei și Slovaciei, dar și pe învingătoarea barajului din ruta B din cadrul Nations League, acolo unde se vor înfrunta 4 formații, Bosnia, Israel, Islanda și Ucraina. Meciurile din semifinale sunt Bosnia şi Herţegovina – Ucraina, Israel – Islanda.

ADVERTISING

Presa din Țara Sfântă a făcut o analiză a ipoteticei grupe în care ar urma să ajungă Israelul, spunând că ar fi o grupă accesibilă, în care România e o adversară cunoscută, o țară fără vedete fotbalistice: "Dacă vor reuși să câștige cele două partide din martie, israelienii vor juca într-una dintre cele mai ușoare grupe de la EURO 2024", au scris cei de la sports.walla.co.il, iar cei de la sport5.co.il notează: "Adversara noastră din grupe ne este foarte cunoscută. Chiar dacă echipa lui Edi Iordănescu nu are vedete, joacă eficient, reușind să obțină rezultate remarcabile. Starul României este Radu Drăgușin, urmărit de echipe importante din Europa".

REZUMAT pentru ISTORIE: Israel - România 1-2. NE-AM CALIFICAT LA EURO!

Dacă Israel triumfă pe ruta B, vom debuta la EURO chiar în fața lor, pe 17 iunie, la Munchen, urmând să jucam apoi cu Belgia pe 22 și cu Slovacia pe 26 iunie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!