Concluzia trasă de presa din Israel în privința lui George Pușcaș

Concluzia trasă de presa din Israel în privința lui George Pușcaș

Presa din Israel a analizat, înaintea meciului Israel – România din preliminariile EURO 2024, lotul lui Edi Iordănescu și au pus „lupa” pe George Pușcaș (27 de ani).

Jurnaliștii din „Țara Sfântă” au tras o concluzie fermă după ce s-au uitat pe forma pe care o traversează Pușcaș, atacantul care este mai mult rezervă la Genoa și care n-a mai marcat din martie 2023.

George Pușcaș nu-i sperie pe israelieni, care se așteaptă ca el să nu joace împotriva naționalei Israelului în meciul de la Felcsut (Ungaria).

ADVERTISING

”Pușcaș fost convocat în lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cruciale cu Israelul și Elveția, dar se estimează că nu va juca. Atacantul de la Genoa a marcat 10 goluri în 38 de apariții în tricoul tricolor.

Meciurile lor au fost împotriva unor echipe slabe precum Malta, Insulele Feroe și Belarus. La Genoa, el petrece mai mult timp pe bancă și a jucat în doar 6 meciuri ca înlocuitor.

În ultimele două meciuri, împotriva lui Cagliari și Verona, a acumulat 67 de minute, dar nu a reușit să se facă observat. Încă nu a marcat un gol în acest sezon”, scrie site-ul sports.walla.co.il.

ADVERTISING

George Pușcaș a jucat doar 165 de minute în șapte meciuri pentru Genoa în acest sezon de Serie A, timp în care a pasat decisiv o dată.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!