Golgheterul naționalei Israelului vrea să scoată România de pe ruta calificării la EURO 2024: "Sper să iasă așa cum vrem toți"

Golgheterul naționalei Israelului vrea să scoată România de pe ruta calificării la EURO 2024: "Sper să iasă așa cum vrem toți"

Eran Zavahi (36 de ani), golgheterul naționalei Israelului, a pus gând rău naționalei României înaintea duelului direct din grupa I de calificare la EURO 2024.

României îi ajunge și un egal împotriva Israelului pentru a fi sigură de calificarea la EURO 2024, turneu final găzduit de Germania, dar Zahavi e convins că el și colegii lui pot obține o victorie care să-i aducă aproape de participarea la Campionatul European.

Remiza cu Elveția, în care Israelul a făcut o repriză secundă bună și a sperat chiar la victorie, a dat aripi echipei din "Țara Sfântă", anunță Zahavi.

ADVERTISING

"În repriza a doua împotriva Elveției am văzut o echipă curajoasă care face presing avansat și își creează ocazii. Ne-a dat un puternic impuls de încredere pentru duelul cu România. Am ajuns înaintea finalei de calificare.

În Kosovo a fost un război în noroi, cu Elveția am ratat victoria, dar sâmbătă sper să iasă așa cum vreau, așa cum vrem toți. Sunt sigur că vom reuși. Vom încerca să le oferim compatrioților momente de fericire sâmbătă seară. Și vom încheia cu un succes în Andorra. Sunt mândru de echipa noastră", a spus Eran Zahavi, citat de gsp.ro.

ADVERTISING

Eran Zahavi este golgheterul naționalei din Israel, cu 33 de goluri în 72 de meciuri.

Meciu Israel - România se va juca pe 18 noiembrie, în Ungaria la Felcsut, de la ora 21:45.

În afara meciului direct, România mai întâlnește Elveția la București în ultimul meci din grupă, în timp ce naționala Israelului merge în Andorra.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!