11 oameni au murit în accidente rutiere, într-o singură zi

11 oameni au murit în accidente rutiere, într-o singură zi

11 persoane au murit, marți, în accidente rutiere pe şoselele din România, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Marți, echipajele de descarcerare au fost solicitate să intervină în cazul a 10 accidente rutiere, pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate ale mașinilor implicate.

În ciuda eforturilor salvatorilor, 11 oameni și-au pierdut viața.

Este vorba despre 3 persoane în Timiș, 2 persoane în Brașov, 2 persoane în Giurgiu, 2 persoane în Ialomița, 2 persoane în Arad.

ADVERTISING

Tragedia de pe A1

IGSU precizează că una dintre intervențiile soldate cu victime a avut loc în județul Giurgiu, unde pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs între un autoturism și un autocamion, pe A1, km 26, pe sensul de mers Pitești – București.

„Salvatorii s-au deplasat în cel mai scurt timp la locul evenimentului unde au constatat că în urma accidentului rutier au rezultat 6 victime. Din cauza impactului puternic, 2 persoane și-au pierdut viața pe loc, celelalte 4 persoane implicate în evenimentul rutier, după acordarea asistenței medicale de urgență, au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

7 victime în Timiș

Accidentul din Timiș s-a soldat cu 7 victime, dintre care 3 au murit:

„O altă misiune similară a avut loc în judetul Timiș, salvatorii au intervenit la un accident rutier, produs între 1 autotren și 4 autoturisme, pe DJ 592, pe raza localității Albina.

Echipajele de intervenție ajunse la locul evenimentului au constatat că în urma accidentului rutier au rezultat 7 victime. Din nefericire 3 ocupanți ai autovehiculelor și-au pierdut viața, 2 persoane au fost asistate medical la fața locului, iar alte 2 persoane au fost transportate la spital.

ADVERTISING

În ce privește accidentul din Ialomița, acesta s-a produs între un tir și un autoturism.

„De asemenea, tot în cursul zilei de ieri, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe DN2, pe raza localității Coșereni, în care a fost implicate un tir și un autoturism.

De urgență s-au deplasat la locul accidentului două mașini de descarcerare, care au constatat că în urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime.

În ciuda eforturilor depuse de pompieri 2 persoane și-au pierdut viața din cauza leziunilor suferite, iar cea de-a 3 victimă a fost transportată la spital”, mai transmite IGSU.

Citeşte şi analizele Cine poate opri măcelul de pe șoselele din România? şi Jungla de pe autostrăzi. Nu avem, nu știm ce să facem pe ele


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇