Reacția lui Mirel Rădoi după meciul cu Belarus

Reacția lui Mirel Rădoi după meciul cu Belarus

Mirel Rădoi a comentat succesul obținut de naționala României în meciul amical disputat miercuri seara cu Belarus.

Selecționerul a lăudat prestația „tricolorilor” din prima repriză, dar spune că nu va trece cu vederea modul în care s-au primit cele trei goluri din repriza a doua.

"Cred c-am câștigat o repriză si am pierdut-o pe cealaltă. Aveam nevoie de această victorie pentru moralul jucătorilor, în vederea următoarelor jocuri. Din păcate n-a putut să ținem ritmul bun din prima repriză și în partea secundă", a spus Rădoi într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Cred că pe fondul unei relaxări am primit cele trei goluri, plus acel penalti ratat. E o problemă că am primit trei goluri, mai ales că le-am primit după niște greșeli. Încercăm să luăm lucrurile pozitive din prima repriza, dar nu vom trece cu vederea greșelile din repriza a doua", a ađăugat selecționerul.

Vezi: România învinge Belarus după un meci cu 8 goluri!

5-3 a fost scorul meciului de la Ploiești, după golurile marcate de Mitrea '11, Răzvan Marin '20 - penalti, Nedelcearu '31 și '55 și Pușcaș '44 pentru "tricolori", respectiv Kendysh '63, Bakhar '80 și Klimovich '90+2 pentru oaspeți.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru naționala României urmează meciurile cu Norvegia (15 noiembrie) și Irlanda de Nord (18 noiembrie), din Liga Națiunilor.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇