Un jucător de la naționala de tineret a României a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Un jucător de la naționala de tineret a României a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Unul dintre jucătorii naționalei de tineret a României a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Anunțul a fost făcut miercuri de către Federația Română de Fotbal, care nu a dezvăluit identitatea jucătorului în cauză.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Din păcate, unul dintre jucătorii convocați pentru partida cu Danemarca a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Acesta a avut un test negativ la sosirea în cantonament, însă a doua zi dimineață fotbalistul a comunicat staff-ului că este contact direct cu o persoană ce în dimineața zilei respective a început să prezinte simptome. Staff-ul medical a decis să îl izoleze.

Astfel, jucătorul nu a interacționat deloc cu ceilalți fotbaliști din lot. Nu s-a antrenat, iar masa i-a fost dusă în cameră. Ieri a fost testat RT-PCR, iar în această dimineață rezultatul testului a sosit și este pozitiv.

Joi, toată delegația lotului Under 21 va efectua o nouă testare RT-PCR”, se arată într-un comunicat al FRF.

Marți, 17 noiembrie, naționala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, într-o partidă decisivă pentru calificarea la Campionatul European de tineret de anul viitor.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.