Eșec pentru Tottenham la primul joc cu Radu Drăgușin ca titular în noul sezon

Eșec pentru Tottenham la primul joc cu Radu Drăgușin ca titular în noul sezon

Radu Drăgușin a fost introdus ca titular pentru prima dată în acest sezon la Tottenham, de către antrenorul său australian Ange Postecoglu, în întâlnirea din deplasare cu Newcastle, din runda cu numărul 3 a noului sezon competițional.

Tottenham a fost învinsă de către coțofene cu scorul de 2-1, goluri marcate de Barne și Isak, minutele 37 și 78, respectiv Burn, un autogol în poarta lui NUFC, în minutul 56.

Internaționalul român a avut două intervenții foarte bune în acest joc. În minutul 5, el l-a oprit pe Barnes cu un tackling perfect, apoi a repetat procedeul în fața lui Isak, la trei minute de la reluare.

ADVERTISING

De altfel, la pauza jocului, cei de la Spurs Web l-au lăudat pe român, care i-a luat locul lui Micky Van de Ven, notandu-l cu 6: ”O după-amiază liniștită până acum pentru românul care i-a luat locul lui Micky Van de Ven. Nu a fost pus în dificultate pe faza defensivă, dar a avut o jumătate de ieșire din apărare cu mingea la picior”, a notat presa britanică.

De la începutul sezonului, internaționalul român nu a bifat niciun meci pentru Tottenham în Premier League. Tottenham a început noul sezon cu o remiză, 1-1 pe terenul nou-promovatei Leicester, și o victorie clară împotriva lui Everton, 4-0, clasându-se pe locul al 5-lea după primele două etape.

ADVERTISING

După acest joc, Spurs cade pe 10, cu doar patru puncte la activ, în timp ce Newcastle urcă în top 4, cu 7 puncte.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!