Cazul Pantelimon: Iubitul uneia dintre doctorițele arestate, găsit inconștient într-o toaletă publică

Cazul Pantelimon: Iubitul uneia dintre doctorițele arestate, găsit inconștient într-o toaletă publică

Iubitul uneia dintre doctorițele arestate preventiv în cazul morților suspecte de la ATI din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Pantelimon ar fi fost găsit inconștient într-o toaletă din centrul Brașovului. Și-ar fi injectat o substanță. Bărbatul are 53 de ani și este tot medic.

Polițiștii din Brașov au fost sesizați, printr-un apel telefonic, prin Sistemul de Urgență 112, că în incinta unei toalete publice, din zona centrală a municipiului Brașov, se află o persoană în stare de inconștiență.

ADVERTISING

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție și un echipaj medical. Bărbatului i-a fost acordat sprijin medical de către personalul de specialitate sosit la fața locului, informează Poliția Județeană Brașov.

Bărbatul identificat a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații. Se pare că acesta și-ar fi injectat o substanță, relatează Mediafax.

Surse locale spun că este vorba despre medicul Cristian Pleșa, care este, de asemenea, medic ATI. El este iubitul doctoriței Maria Miron, arestată preventiv în cazul morților suspecte de la ATI „Pantelimon”.

ADVERTISING

Iar surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că bărbatul are 53 de ani și a fost găsit în interiorul unei toalete publice din Piaţa Sfântul Ioan din Braşov. Toaletele montate în acea zonă au un sistem care face ca uşile să se deschidă automat după un sfert de oră, dacă persoana aflată înăuntru nu iese.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, dosar aflat sub instrumentarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, la finalizarea căruia vor fi dispuse măsurile legale.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇