Vești bune: Testele Covid sunt tot mai rapide, sezonul se lungește la bulgari și Starbucks vine acasă

Vești bune: Testele Covid sunt tot mai rapide, sezonul se lungește la bulgari și Starbucks vine acasă

Cea mai bună veste a ultimelor ore este că de la sfârșitul lunii apare pe piață un test cu adevărat rapid care îți spune în doar 15 minute dacă suferi sau nu de noul coronavirus.

O altă veste bună în amalgamul de vești rele care pe mulți ne-au determinat să ne amânăm concediile este faptul că bulgarii au decis să profite de vremea frumoasă și să prelungească sezonul estival, iar românii se pot bucura din plin de acest moment.

Nu în ultimul rând, pentru iubitorii de cafea care încă nu îndrăznesc să se aventureze în mall-uri și cafenele, Starbucks a pregătit o surpriză de proporții: S-au organizat astfel încât să-ți poți savura și de acasă băutura preferată din meniul lor.

ADVERTISING

Roche va lansa un test rapid pentru coronavirus

Grupul farmaceutic elveţian Roche a anunţat lansarea, la sfârşitul lunii septembrie, a unui test de depistare a noului coronavirus, care va da rezultatele în 15 minute.

”La lansare, 40 de milioane de teste rapide SARS-CoV-2 vor fi disponibile în fiecare lună. Această capacitate va fi mai mult decât dublă la sfârşitul acestui an, pentru a răspunde la cererea de teste a sistemelor de sănătate din întreaga lume”, a indicat grupul Roche într-un comunicat.

ADVERTISING

Sezonul estival din Bulgaria se va prelungi

Temperaturile de vară din timpul zilei, vremea răcoroasă noaptea și apa caldă a mării fac din septembrie o lună perfectă pentru sejururile pe litoral.

De aceea, hotelierii bulgari plănuiesc să țină deschise hotelurile până la finalul lunii septembrie.

De regulă, sezonul estival din România este mai scurt decât cel de la vecini, Bulgaria fiind o alternativă ideală pentru românii care vor să profite de vremea frumoasă.

Reina-4
Foto: Reina Hotel, Bulgaria

Lanțul hotelier HVD din Bulgaria, de exemplu, anunță că peste 50% din rezervările de vacanță efectuate în luna septembrie au fost făcute de turiști români.

ADVERTISING

Cafeaua Starbucks vine la tine acasă

Până când restaurantele și cafenelele își pun la punct condițiile de primire a clienților, un mare lanț de cafenele schimbă strategia.

Din luna septembrie te poți bucura de cafeaua ta preferată de la Starbucks și acasă, dacă încă nu te simți în largul tău să ieși în oraș.

Astfel, Nestlé aduce în magazine și online 22 de varietăți de cafea Starbucks® care pot fi pregătite acasă și care includ atât cafea boabe, prăjită și măcinată, cât și capsule.

STARBUCKS_02
Foto: Starbucks

Citește și:

Vești bune: Cu pași mici, ne apropiem de normalitate

Vești bune: Sălile de spectacole sunt gata să-și primească înapoi spectatorii

Vești bune: Vaccinul e rezervat, tinerii se implică, iar weekendul e plin de evenimente


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇