Unui șantier bine pus la punct nu trebuie să-i lipsească o cutie de organizare pentru șantier

unnamed-1-31

Cum recunoști un șantier bine pus la punct, care respectă siguranța și protecția muncitorilor și a spațiului de lucru? După organizarea care este sau nu prezentă. Știai, spre exemplu, că unui asemenea loc sigur nu trebuie să-i lipsească o cutie de organizare pentru șantier? Dar ce este mai exact acest produs și la ce se referă, află citind mai departe acest text.

În orice loc de muncă vast, în care este folosit predominant curent electric, trebuie să existe o alimentare sigură și eficientă a echipamentelor de pe șantier.

ADVERTISING

Cu ajutorul unei cutii de organizare șantier îți poți asigura spațiul de lucru, dar și pe cei care muncesc acolo

O asemenea cutie se mai numește și tablou. Iar la Sercom Electric vei găsi în categoria Conectică Electrică și un asemenea produs, de la brandul Mutlusan. 

Vezi specificațiile unui articol necesar în orice șantier de lucru, aici:

  • Grad de protectie carcasa - IP65
  • Montaj aparent, pe perete cu dibluri și șuruburi
  • Număr de prize monofazate - 2
  • Număr de prize trifazate - 2

În funcție de aceste caracteristici, vei putea alege o cutie de organizare potrivită în fiecare măsură cu dimensiunile șantierului. Dar și cu numărul de lucrători angrenați în treabă, cu volumul echipamentelor și cu instalațiile necesare unui proiect de un anumit nivel.

ADVERTISING

Hai mai departe să observi de ce e nevoie de un asemenea produs pentru un șantier de muncă bine structurat.

Avantaje:

  • Distribuție sigură a curentului electric. Cum anume ajută un tablou electric? Cutia specifică organizează cablajul electric, asigurând o distribuție sigură și controlată a energiei electrice către anumite dispozitive și instalații de pe șantier.
  • Capacitate extinsă. Datorită multiplelor prize monofazate este permisă alimentarea simultană a mai multor aparaturi. Astfel, este eliminată nevoia de a deconecta și reconecta frecvent cablurile pentru a avea parte de energie peste tot. 
  • Protecție înaltă. Siguranțele Eaton protejează circuitele împotriva defecțiunilor. În acest mod sunt prevenite supraîncălzirea, scurtcircuitul, dar și alte probleme care pot pune în pericol instalațiile și personalul care muncește pe șantier.
  • Siguranță conform cu normele. O cutie organizare santier bine concepută, cum este cea de la Sercom Electric de pe site, contribuie la menținerea unui mediu de lucru sigur pentru toți cei aflați acolo.
ADVERTISING

Caracteristicile cutiilor de organizare pentru orice șantier care se respectă și respectă legea

Știai că pentru a lucra în siguranță tu și oamenii tăi în orice mediu ar fi cazul, ai nevoie de produse și echipamente care să vă protejeze, nu-i așa? Dar aparte de căștile de protecție, hamuri, corzi de susținere și schele bine amplasate, trebuie să te preocupi și de partea electrică. Curentul e capricios și poate provoca daune dintre cele mai mari. 

Care sunt trăsăturile unei cutii de organizare electrică pentru un șantier?

  • Design puternic și durabil, potrivit pentru condițiile extreme dintr-un loc în care se construiește
  • Instalare și utilizare ușoare, cel mai bine de efectuat de către un specialist în electrică
  • Compatibilă cu o serie de echipamente și dispozitive de lucru
  • Protecție optimă împotriva defecțiunilor electrice și a incidentelor dăunătoare

Orice spațiu vast în care are loc o activitate intensă trebuie securizat printr-o cutie de organizare pentru șantier. Investește în siguranță și eficiență. Alege produse adecvate de la Sercom Electric!

Contact:

0753 234 068

online@sercomelectric.ro

Sursă foto: sercomelectric.ro