Surpriză pentru fani: Marvel a publicat secvențe din filmele următoare. Cum arată Angelina Jolie în primul rol de supererou

Surpriză pentru fani: Marvel a publicat secvențe din filmele următoare. Cum arată Angelina Jolie în primul rol de supererou

După un an în care am fost obligați să ne uităm la filme doar în sufragerie, cel mai probabil cinematografele vor fi luate cu asalt când se vor redeschide.

Ca să-i ațâțe și mai mult pe fani, Marvel a făcut publice micro-secvențe din filmele pe care le are în pregătire, dar și din cele care i-au adus faima.

Între altele, o vedem pentru prima oară în rolul unui supererou pe celebra Angelina Jolie, notează Yahoo.

În clipurile scurte pot fi văzute secvenție din Black Widow (Văduva Neagră), Shang-Chi şi Legenda Celor Zece Inele și The Eternals, în care joacă fosta soție a lui Brad Pitt.

ADVERTISING

Regizat de câștigătoarea premiului Oscar Chloé Zhao, The Eternals îi are în rolurile principale pe Selma Hayek, Angelina Jolie, Gemma Chang, Richard Madden, Kumail Nanjiani și Kit Harington.

Personajul lui Jolie, cu părul blond platinat și o sabie aurie strălucitoare, poate fi văzut la minutul 2:22.

”Noi suntem cei care schimbăm totul”, spune ea în clip.

Marvel Studios - Official MCU Phase 4 Trailer (Eternals, Black Panther Wakanda Forever, & More)

Totodată, sunt dezvăluite mai multe titluri pentru filme ce vor fi lansate mai târziu, inclusiv Black Panther partea a 2-a: Wakanda Forever și continuarea peliculei Captain Marvel intitulată The Marvels, ambele urmând a fi lansate în 2022.

ADVERTISING

Al treilea film Ant-Man se numește Omul-Furnică și Viespea: Quantumania, în timp ce Guardians of the Galaxy 3 va merge cu titlul simplu ”vol. 3”, ca și filmele anterioare din serie.

Cele două vor fi lansate abia în 2023.

Poate te interesează și alte știri din aceeași categorie:

ADVERTISING

A.D.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇